Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Болтчето с което се стяга жилото се счупииииии. Направено е от някакъв мек матрЯл. И затова се наложи малко да поорежем старата ключалка, че да измъкнем жилото. После след още малко премеждия, шеги и закачки багажника вече се отваря и затваря дет' са вика като хладилник. Датчика за скоростомера май го разбрахме кой е, следващия път ше го мъчим и него.
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      То и при мене е така,ама да ме извини Крис,че ще му разспамя темата,но има ли някой здрава въпросната шпилка,че моята е с разнебитена тенекийка и за да отворя капака,трябва да повдигна седалката,та ръчката да се застопори в щангичката за повдигане.Много кофти!Някакви идеи от патиланци!?
      Аз съм сложил двете ключалки от тоталката, и тези ми стават излишни ... не са перфектни, но заключват и ако имаш жило няма да сваляш седалката ... малко поизпилихме там където се фаща жилото ма ти си оправен, ше се оправиш ... имаш ги от мен.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
        Аз съм сложил двете ключалки от тоталката, и тези ми стават излишни ... не са перфектни, но заключват и ако имаш жило няма да сваляш седалката ... малко поизпилихме там където се фаща жилото ма ти си оправен, ше се оправиш ... имаш ги от мен.
        Благодаря!Жилото съм го сменил,все пак съм стар рокер,но правих много експерименти и резултата е плачевен.Какви ли не тенекии рязах и огъвах,но явно не уцелвам закалката им.Намерих и един донор и май и аз ще пощурея и ще сложа на моята 1.7 16 в.Нещо ме хвана старческата деменсия-явно.Започнах да не мисля разумно.То и как ли да мислиш,като имаш тоя мотор с всичките необходими неща,плюс 15 цолови фирмени джанти за 700 лева.Абе цяла 145 1.7 16 в.След основен ремонт на мотора и то направен от мой приятел.Като в приказка е!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Стига говорене, а действай! За отзад квото имам ще ти го дам
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Благодаря!Жилото съм го сменил,все пак съм стар рокер,но правих много експерименти и резултата е плачевен.Какви ли не тенекии рязах и огъвах,но явно не уцелвам закалката им.Намерих и един донор и май и аз ще пощурея и ще сложа на моята 1.7 16 в.Нещо ме хвана старческата деменсия-явно.Започнах да не мисля разумно.То и как ли да мислиш,като имаш тоя мотор с всичките необходими неща,плюс 15 цолови фирмени джанти за 700 лева.Абе цяла 145 1.7 16 в.След основен ремонт на мотора и то направен от мой приятел.Като в приказка е!
            Верно стига си плямапал а действайлошото е че 145 1.7 16 е с 2.10.3 инжекцион демек със скъпия дебитомер
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Айде действай! То от нас със 33-те кой има акъл?
              sigpic
              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
              BMW E30
              BMW E36

Comment

• Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                То от нас със 33-те кой има акъл?
                КЛИВЕТНИК !!
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Верно стига си плямапал а действайлошото е че 145 1.7 16 е с 2.10.3 инжекцион демек със скъпия дебитомер
                  Абе ,нали не мислиш,че дебитомера ще ми е промблем.Имам три перфектни.Въпреки,чее и тоя на мотора си е добър.Проблема ми е ,че хем ми се иска,хем ми не стиска.То и едва вчера се качих на Бандита,ама още го опознавам.Качих му само 10 000 оборота и то на 3-та.Има-няма 160к/м.
                  Абе мислете за мене,като за сърдития комшия,но който,понеже не му става и му е крив целия свят.Само дето на мене не ми е крив никой.Просто нормален ход на нещата.Ама 1.7 в 16 ще сложа,та да покажа какво може Алфи.Или по- точно какво може една 33-кочина.Трябва да си ги обичаме и те ше ни обичат
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31137
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Крис,скапа ме!Наистина ми напомни какъв трябва да съм,То и сина ми ме....Той си е редеовен наш зрител.Добре де,деца идиотчета!Започвам да слагам въпросния шибан мотор,барабар със скоростната кутия и всичкия електронен боклук/.Предавам се!

Comment

• Kris трябва да те затворят някъде и да не те пускат. Ся що накара човека да си разваля хубавата кола
                        Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                        Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                          Kris трябва да те затворят някъде и да не те пускат. Ся що накара човека да си разваля хубавата кола
                          ю
                          Ма ха кажи му го ти бе!А на тебе ще ти кажа:Дай го пак ония хубав пес дето го беша сложил преди.Много беше готин.Направо красавец и явно по-интелигентен от тебеАми така де!Той явно беше навит да се вози с каквото и да е!Стига да не е голф 2 и да му изваждат нокия 33 10.Това вече е диагноза
                          Last edited by mordohy; d.m.y г., 00:59. Основание: хронична кретения

Comment

• Колеги, дайте акъл малко ...

1. Пробката за изтичане на хидравличната течност я намерих, еврейска звезда е главата. Въпросът ми е каква е процедурата по източването, за да се промие цялата система и колко литра трябва да налея за цялата система?

2. Пак за датчика в скоростната кутия - закрепен си е добре, зегерката е там ... има ли смисъл да го вадя, какво мога да направя за него преди да продължа към таблото ?
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

2. Пак за датчика в скоростната кутия - закрепен си е добре, зегерката е там ... има ли смисъл да го вадя, какво мога да направя за него преди да продължа към таблото ?
                              За километража става въпрос нали?

Comment

Колеги, дайте акъл малко ...

1. Пробката за изтичане на хидравличната течност я намерих, еврейска звезда е главата. Въпросът ми е каква е процедурата по източването, за да се промие цялата система и колко литра трябва да налея за цялата система?

1.Към 2,5л събира говоря по спомен,но виж в някакъв каталог.Даже отиди в един Шел там имат каталози пише си всичко.
                                2.Значи извади го задължително,да го видиш за кво става въпрос.Аз така бях извадил един който половината го нямаше беше се изял.При твоя проблем или е датчика,или километража така че и двете трябва да се вадят лесно бързо за смяна или проба.
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                                Alfa Romeo 33

Comment

Working...
                                X